خواص میوه و گیاهان

  • زیتون

    روغن زیتون را از میوه درخت زیتون استخراج می کنند روغن زیتون را از فشردن میوه زیتون به دست می اورند . زیتون دارای مقدار زیادی چربی اشباه نشده است . روغن زیتون به وسیله خرد کردن کامل زیتون و جدا کردن روغن به وسیله ی روشهای مکانیکی یا شیمیایی تولید می شود. این روغن به وفور در اشپزی ,لوازم ارایش دارو و صابون در قدیم به عنوان سوخت چراغهای روغنی استفاده می شود . روغن زیتون دارای خواص بسیار است و در سراسر جهان استفاده می شود مصرف عمده ان در کشورهای حوزه مدیترانه است .تحقیقات نشان داده که مصرف روزانه دو قاشق غذا خوری در روز خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهد که این امر به دلیل وجود چربیهای اشباه نشده ی این روغن است.

  • خواص سیاهدانه

    یکی از خواص اعجاب انگیز سیاه دانه برطرف کردن درد و ناراحتی های کلیوی است.برای این کار یک استکان سیاه دانه را در یک لیتر اب بجوشانید و با عسل شیرین کنید و به مدت یک هفته صبح ناشتا ان را میل کنید . همچنین می توانید یک قاشق غذا خوری سیاه دانه اسیاب شده را با نصف لیوان روغن زیتون مخلوط کرده و به صورت ضماد (یعنی مانند پماد روی یک تیکه پارچه تمیز) در ان قسمت از کلیه که احساس درد می کند بگذارید . این عمل را روزانه یک بار و به مدت پنج روز ادامه دهید. هر روز مقداری جعفری را در یک لیوان اب بجوشانید و هفت قطره روغن سیاه دانه را به ان افزوده و صبح و شب یک فنجان از این معجون را به مدت پنج روز میل نمایید .

  • رز ماری

    این گیاه شفابخش ضد درد,ضد عفونی کننده,ضد افسردگی,ضد التهاب,خلط اور,ضد ویروس,و تقویت کننده ی قوای جنسی است.برای معالجه فلج,سستی بدن,تشنج,رماتیسم,اختلالات تنفسی و همچنین در نارسایی کبد و کیسه صفرا مفید و معثر است . محققان در تحقیقات خود متوجه شده اند این گیاه نه تنها حافظه ی بزرگسالان را تقویت میکند بلکه برا تقویت حافظه دانش آموزان نیز موثر است .خستگی های مفرط را بهبود بخشیده و برای رفع اضطراب و پریشانی توصیه میشود . در رایحه درمانی استفاده های بسیاری از این گیاه می شود که ایجاد احساس جوانی و شادابی عشق و سلامتی و نیز خواب راحت از جمله کاربردهای موثر این گیاه در این حرفه است . دردهای عضلانی راتسکین می بخشد واسترس را برطرف می کند .

  • خواص اواکادو

    پتاسیم میوه اواکادو60درصد بیشتر از موز می باشد به دلیل داشتن ویتامینهای گروه B EوK باعث شفافیت پوست و مو می شود.بیشتر انرژی اواکادو به چربی ان بر می گردد .تحقیقات نشان داده است که مصرف آواکادو می تواند خط ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهد و ترکیبات موجود در این میوه می تواند سلولهای پیش سرطانی و سرطانی که عامل سرطان دهان هستند را از بین ببرد.آواکادو حاوی بسیاری از انتی اکسیدانهایی است که می توتند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش دهد و از پیری زودرس جلوگیری کند . اضافه کردن اواکادو به سالاد باعث می شود مواد مغذی در سبزیجات سالاد را 5 برابر سریعتر و بیشتر جذب بدن شما کند . سطح بالای فولات در اواکادو می تواند سکته قلبی را کاهش دهد.

  • از خواص و مضرات سنجد چه می دانید ؟

    به سنجد در عربی غبیراء و در ترکی ایکده می گویند در مناطق سرد و کویری و زمین های شور و کنار جوی های آب و به صورت خودرو رشد می کند درخت آن نر و ماده دارد و نوع نر آن میوه نمی دهد سنجد در وسط فصل تابستان پخته می شود و تا دو سال میوه می دهد طبیعت سرد و خشک دارد . گل آن مهیج قوه باه است خصوصا" در زنان به خاطر همین زنان و دختران را از بوییدن آن منع می کنند در طب سنتی با نامهای کنار و سدر معروف است میوه سنجد آرد مخصوصی دارد که حاوی تانن و قند است و این آرد در درمان اسهال مصرف می شود بوییدن گل سنجد برای بیماری فلج و لقوه و لرزش نافع است سنجد در مناطق آذربایجان قره داغ ارومیه کالیبار کردستان سنندج کرمانشاه همدان اصفهان شیراز بلوچستان کوه تافتان خراسان تربت حیدریه تهران سربستانک کوه توچال ونک قزوین و قم رشد می کند

  • از شربت آقطی سیاه و معجزه هایش چه میدانید؟

    آقطی سیاه از زمان های قدیم مورد استفاده دارویی در سرتا سر دنیا قرار میگرفته است.میوه آقطی سیاه مانند انگور و سیر گوشتی است.آقطی سیاه در بعضی از نواحی ایران مثل همدان و اذربایجان به وفور یافت میشود و به آن خمان نیز گفته میشود. آقطی سیاه از نظر طب اصیل ایرانی دارای مزاج سرد و خشک(سوداوی)می باشد. خود آقطی سیاه ملین است و ادرار آور است و از جوشانده برگ درخت آن برای از بین بردن آفات استفاده می شود.همچنین برای از بین بردن ورم چشم نیز بسیار توصیه شده است.اما از همه مهم تر شربت این گیاه معجزه آساست که سرتاسرش شفا است و دارای خواص کم نظیری است.البته از آقطی سیاه برای ساختن رنگ موهای طبیعی نیز استفاده می شود.

عضویت در سایت
ورود به حساب کاربری