خواص میوه و گیاهان

  • خواص زعفران

    یکی از از خواص بی نظیر زعفران نشاط بخشی و بهبود خلق خو انسان است و بر همین اساس مصرف مداوم و در عین حال به اندازه آن می تواند در پیشگیری از استرس و موثر باشد.زعفران یک گیاه اشتها آور است و اشتها و میل افرادی که احساس کمبود وزن می کنند را به صورت سالم و بدون عوارض افزایش می دهد.زعفران یک ماده موثر و مفید در درمان و پیشگیری از نفخ معده و ترشحات اسیدی آن است.زعفران کمک بسیار زیادی به گردش مناسب خون نموده و از این راه اختلالات کبدی را رفع و درمان می کند . ماده اصلی موجود در زعفران از سلولهای مغزی در برابر بیماریها و التهاب های عصبی محافظت می کند. مصرف گیاه زعفران به صورت دم کرده در کاهش خونریزی رحم و همچنین کاهش دردهای ناشی از آن تاثیر ملموس دارد.

  • خواص انجیر

    انجیر طبیعت گرمی دارد و خوردن ان برای افرادی که از لحاظ جسمی ضعیف هستند همواره توصیه می شود انجیر به صورتهای مختلف خام ,پخته ,کمپوت,و خشک در تمام طول سال قابل استفاده است.به این ترتیب می توانیم در تمام طول سال از خواص ان بهرمند شویم علاوه بر این از نوع خام ان در پخت انواع کیک ها و دسرهای فصل نیز می توان استفاده کرد. این میوه بهشتی به رغم برخورداری از خواص غذایی به لحاظ درمانی نیز پر خاصیت است. انجیر حاوی ویتامینهای a,b,c و مواد معدنی مختلفی مانند : پتاسیم, فیبر,کلسیم ,آهن, فسفر و سدیم است . مصرف این میوه میتواند قوای جنسی را افزایش دهد و دیگر نیاز به استفاده از داروهای شیمیایی با عوارضی که دارند نباشد.

  • سرکه سیب

    سالیان سال مردم معتقد بودنند سرکه سیب بعنوان ماده ای بر علیه عفونت و حتی پوکی استخوان و نیز برای هضم بهتر مواد غذایی موثر است سرکه سیب محصول طبیعی تخمیر سیب خرد شده می باشد . هزاران سال است که از سرکه سیب برای درمان بیماریهای مختلف استفاده می شود . با اینکه علم خیلی از ادعاها را در رابطه با سرکه سیب ثابت نکرده است ,با این حال از ان در زمینه های مختلفی از زیبایی تا سلامتی استفاده می گردد . بعضی از افراد سرکه سیب را با عسل مخلوط کرده و مصرف می نمایند.به هنگام سکسکه ,خوردن یک قاشق چای خوری سرکه سیب به دلیل مزه ترش ان به متوقف کردن سکسکه کمک فراوانی می کند و اگر می خواهید دندانهایی سفیدتر داشته باشید هر روز صبح سرکه سیب غرغره کنید.

  • روغن ارده کنجد

    طی سالیان اخیر در اکثر شهرهای کشورمان مصرف روغنهایی که مستقیما از کنجد گرفته می شود افزایش یافته اما آیا می دانید تفاوت روغن کنجد با روغن ارده کنجد چیست و چرا باید به جای روغن کنجد از روغن ارده کنجد استفاده کرد .حال برای علاقمندان به تعمق در متون کهن پزشکی ایران زمین دقیقا متن تحت اللحفظ کتاب را می اوریم تا نسبت به جایگزین کردن روغن کنجد حتی به شکل عرضه ان و روغن گیری ان جلوی چشم مشتری برای تبلیغات بجای روغن ارده کنجد خوراکی واقعی که اصلا طبیعت متفاوتی دارد و بر عکس روغن کنجد کبد را از الودگیها و چربی ها پاک می کند چون گرم و تر است و لزوجت هم ندارد جدا دقت لازم را در خرید این روغن به عمل بیاورید.

  • زیتون

    روغن زیتون را از میوه درخت زیتون استخراج می کنند روغن زیتون را از فشردن میوه زیتون به دست می اورند . زیتون دارای مقدار زیادی چربی اشباه نشده است . روغن زیتون به وسیله خرد کردن کامل زیتون و جدا کردن روغن به وسیله ی روشهای مکانیکی یا شیمیایی تولید می شود. این روغن به وفور در اشپزی ,لوازم ارایش دارو و صابون در قدیم به عنوان سوخت چراغهای روغنی استفاده می شود . روغن زیتون دارای خواص بسیار است و در سراسر جهان استفاده می شود مصرف عمده ان در کشورهای حوزه مدیترانه است .تحقیقات نشان داده که مصرف روزانه دو قاشق غذا خوری در روز خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهد که این امر به دلیل وجود چربیهای اشباه نشده ی این روغن است.

  • خواص سیاهدانه

    یکی از خواص اعجاب انگیز سیاه دانه برطرف کردن درد و ناراحتی های کلیوی است.برای این کار یک استکان سیاه دانه را در یک لیتر اب بجوشانید و با عسل شیرین کنید و به مدت یک هفته صبح ناشتا ان را میل کنید . همچنین می توانید یک قاشق غذا خوری سیاه دانه اسیاب شده را با نصف لیوان روغن زیتون مخلوط کرده و به صورت ضماد (یعنی مانند پماد روی یک تیکه پارچه تمیز) در ان قسمت از کلیه که احساس درد می کند بگذارید . این عمل را روزانه یک بار و به مدت پنج روز ادامه دهید. هر روز مقداری جعفری را در یک لیوان اب بجوشانید و هفت قطره روغن سیاه دانه را به ان افزوده و صبح و شب یک فنجان از این معجون را به مدت پنج روز میل نمایید .

عضویت در سایت
ورود به حساب کاربری