خواص میوه و گیاهان

  • اشنایی با فلفل سیاه و خواص ان

    از فلفل سیاه چه میدانید؟ امروزه در سبد غذایی اغلب مردم دنیا و ما ایرانیان انواع طعم دهنده های مختلف نقشی اساسی را ایفا میکنند. فلفل سیاه یکی از محبوبترین و خوش عطرترین انها ب شمار می اید. فلفل سیاه یکی از ادویه های پرمصرف در سبد غذایی مردم دنیا بشمار می اید. یکی از خصوصیات جالب این ادویه تند و خوش عطر ترشح اسید هیدروکلریک معده است ک باعث تسهیل فرایند گوارش در بدن میشود.فلفل سیاه با بهبود گوارش در بدن ب کاهش وزن افراد کمک کرده و ب ارتقای سطح عمومی بدن نیز کمک میکند.

  • عسل بهترین داروی گیاهی برای درمان بیماریهای عصبی تقویت سلامت نیروی جسمی و روحی

    عسل یکی از با ارزش ترین خوراکیهامیباشد. با شناخت کامل ان از لحاظ ترکیبات اولیه برای تولید عسل( زنبورها شهد چه نوع گل یا گیاهی را برداشت میکنند) و خاصیت آن در سلامتی, پیشگیری و یا درمان انواع بیماریها, میتوان گفت که عسل یکی از معجزات طبیعت میباشد که در اختیار ما قرار گرفته است. پس با مصرف درست و مداوم این خوراکی عالی در تقویت و سلامت نیروی جسمی و روحی خود ودیگران کمک کنیم. در هنگام خرید عسل از مرغوبیت آن اطمینال حاصل گردد.

  • اموزش تهیه چای یونجه

    خیلی از ما از اسم یونجه خاطره خوبی نداریم و با خود فکر می کنیم یونجه یک علف و گیاه مخصوص حیوانات است ولی اگر دقت کنیم همین خود ما از شیر و گوشت گاو تغذیه می کنیم مگر غیر این است که در کتاب های علوم دوره راهنمایی درباره اکوسیستم وگردش غذا خوانده ایم پس اگر گاو یونجه می خورد و از همان یونجه شیر درست می شود و همان شیر را ما می خوریم پس به صورت غیر مستقیم داریم یونجه مصرف می کنیم حال چه عیب درد یونجه را خودمان مستقیم دم کنیم و بنوشیم

  • بهترین روش آماده کردن چای هلو

    دم نوش خوشرنگ و خوشمزه هلو را می توانید هر زمان که دوست دارید دم کرده و نوش جان کنید این دمنوش بسیار راحت تهیه می شود و از مزه بسیار فراری برخوردار است که طعم چای را دگرگون می کند . این دمنوش کیس مناسبی برای مهمانی ها هست و با ان می توانید طرف مقابل را سوپرایز کنید . دمنوش هلو را می توان با عسل و یا چای سبز و سیاه و یا حتی لیمو نیز تهیه نمود که همه این ها بستگی به مزه ای که می خواهد داشته باشد دارد

  • طرز تهیه چای سفید

    چای سفید یکی تجویز های طب سنتی برای لاغری سریع و بالا بردن قدرت دفاعی بدن استفاده می شود.این دمنوش را می توان به چندین روش و با چندین مزه تهیه کرد .بعضی از افراد دوست دارند که چای خود را شیرین تهیه کنند و بعضی هم دوست دارند تلخ و تند و انچه که در طعم مهم است نبات و شکر و عسل و هل و دارچین و جنس قوری و میزان حرارت است که هر کدام را زیاد یا کم کنید مزه آن بسیار تفاوت می کند.حتی دیده شده است که با چای از میوه خشک شده مانند سیب هم استفاده شده است

  • روش تهیه دمنوش زعفران

    دمنوش بسیار گرم و همه سلیقه پسند که به دلیل گرانی آن کمتر در خانه ها دیده می شود وبه جای آن از رنگ ها و مواد افزدونی مانند زعفران که تقریبا همان اندازه رنگ و بو دارند استفاده می شود ولی با این تفاوت که دیگر هیچ فایده و فوایدی ندارد .مانند یک گوشی اپل که اصل است و قیمت ان گران ولی چند وقت بعد مدل چینی ان بسیار ارزان تر وارد بازار می شود آیا این دو مدل شبیه هم و با یک کیفیت هستند پس فقط افزدونی ها بهتر است برای مهمانی استفاده کنید

عضویت در سایت
ورود به حساب کاربری