خواص میوه و گیاهان

  • بهترین راه درمان تب

    بیماری تب یکی از بیماری ها و نشانه های شایع است که به دنبال به وجود آمدن برخی بیماری ها در انسان نمایان می شود. در طب سنتی بهترین راه رفع تب مصرف نوعی از میوه بیان شده است. در این میان استفاده از داروهای شیمیایی اگرچه ممکن است سبب بهبود بیماری شوند ولی می توانند در دراز مدت اثرات جبران ناپذیری بر بدن داشته باشند. بر همین اساس توجه به طب سنتی و خواص میوه ها می تواند بهترین راه حل برای درمان بیماری باشد.

  • از سیب و خواص آن چه می دانید؟

    همواره شنیده اید که " خوردن روزانه یک سیب ، شما را از دکتر بی نیاز می کند". این جمله به تنهایی کافی است تا به خواص بی نظیر و فواید این میوه خوش طعم پی ببریم. خوردن این میوه نه تنها به دلیل طعم دل نشین آن ، بسیار دل چسب است ، بلکه می تواند به گوارش کمک کند ، از بروز مسائل و مشکلاتی همچون اختلال معده ، سنگ صفرا ، دیابت ، نقرس ، یبوست ، کم خونی و حتی بیماری های قلبی عروقی و همچنین روماتیسم جلوگیری کند . مصرف سیب می تواند به سلامت دندان ها کمک کند . همچنین این میده در سلامت ، شادابی و زیبایی پوست تاثیر بسیار دارد. همچنین، از دیگر فواید سیب میتوان به جلوگیری از پارکینسون و آلزایمر اشاره کرد .

  • خواص سبوس برنج

    پژوهشهای متعددی انجام گرفته برروی خواص مواد غدایی مختلف نشان دهنده این است که سبوس برنج یکی از غنی ترین منابع غذایی انسانها به شمار میرود.ودارای خواص معجزه آسایی است که موجب سلامتی وطول عمر ا فراد مصرف کننده این ماده غذایی میگردد.در کتابهای متعدد طب سنتی ایرانیان مصرف این ماده غذایی بسیار سفارش شده است. اما در رژیم غدایی ایرانیان به دلیل اطلاعات اندکی ازفواید این ماده غذایی ارزشمند داریم نادیده گرفته شده است.سبوس برنج سرشار از انواع ویتامینها واملاح معدنی مورد نیاز بدن انسانها میباشد.همچنین این ماده غذایی دارای کلسیم ،فسفر،آهن،منگنزو...میباشد که به رشد ذهنی و جسمی کودکان بویژه در سنین رشد کودکان یاری میرساند.

  • مهم ترین خواص بی نظیر طلای سرخ

    تولید زعفران در ایران به دوران باستان بر میگردد زیرا بیشتر مناطق کشور ایران دارای آب و هوای مناسب جهت تولید زعفران می باشد که در حال حاظر کشورهای زیادی از این محصول ایرانی خریداری می کنند زیرا رفته رفته با توجه به تحقیقاتی که بر روی زعفران انجام شده است خواص بسیار زیادی از این گیاه برای مردم سراسر دنیا روشن شده است و این امر موجب مصرف هر چه بیشتر زعفران در دنیای امروز شده است؛ از طرفی دیگر این گیاه اصیل ایرانی در صنعت دارو سازی نیز بسیار کاربرد داشته و در درمان بسیاری از بیماری ها مفید می باشد از این رو کشاورزان تمام سعی خود را به کار برده اند تا محصولی کاملا ارگانیک روانه بازار کنند تا از خواص آن چیزی کم نشود.

  • طرز تهیه دمنوش نعنا

    نعنا یا نعناع یا پودنه از خانواده نعناعیان و جزء سبزی های خوراکی محسوب می شود . گیاه نعنا همان خواص پونه را در خود دارد ولی کرکهای برگش کمتر است و اسانس آن نسبت به پونه ملایم تر است . نعنا نوعی گیاه علفی است که ساقه های آن دو نوع است یکی خزنده و دیگری زیرزمینی . این گیاه دارای ریشه هوایی و ساقه های مستقیم و چهارگوش است که برگهای آن حدود 3 تا 5 سانتی متر طول دارد . نعنا تقریبا در تمام نقاط جهان کاشته می شود و در کشور ما در استان های شمالی و اطاراف تهران به صورت وحشی و پرورشی رشد می کند و دارای طبیعتی گرم و خشک است . نعنای قرمز نوع دیگری از نعنا است که بیشتر در لبه رودخانه ها و در جریان آب هایی با عمق کم رشد می کند و این نام به دلیل قرمز بودن برگهایش انتخاب شده است .

  • طرز تهیه دمنوش به لیمو

    به لیمو اسم نوعی گیاه دارویی معطر است که بویی همانند بوی لیمو دارد که درختچه آن حدود 1.5 تا 2 متر ارتفاع دارد . به لیمو دارای برگهای ساده به طول 7 تا 10 سانتی متر است با قاعده گره ای که معمولا به صورت دسته های سه تایی در هر گره است . اسم این گیاه به خاطر بوی خاص برگ آن به لیمو نامیده می شود و درختچه آن به سرمای چند درجه زیر صفر حساس است . گیاه به لیمو دارای مواد اسیدسیتریک ، منیزیم ، ویتامین C می باشد که با عفونت مقابله می کند . این گیاه همچنین به عنوان ادویه نیز مورد مصرف قرار می گیرد . اسانس گیاه به لیمو دارای خواص ضد باکتری و حشره کش است و در صنعت عطرسازی نیز مورداستفاده قرار می گیرد. گیاه به لیمو از طبیعتی گرم و خشک برخوردار می باشد .

عضویت در سایت
ورود به حساب کاربری