خواص میوه و گیاهان

  • مهم ترین خواص بی نظیر طلای سرخ

    تولید زعفران در ایران به دوران باستان بر میگردد زیرا بیشتر مناطق کشور ایران دارای آب و هوای مناسب جهت تولید زعفران می باشد که در حال حاظر کشورهای زیادی از این محصول ایرانی خریداری می کنند زیرا رفته رفته با توجه به تحقیقاتی که بر روی زعفران انجام شده است خواص بسیار زیادی از این گیاه برای مردم سراسر دنیا روشن شده است و این امر موجب مصرف هر چه بیشتر زعفران در دنیای امروز شده است؛ از طرفی دیگر این گیاه اصیل ایرانی در صنعت دارو سازی نیز بسیار کاربرد داشته و در درمان بسیاری از بیماری ها مفید می باشد از این رو کشاورزان تمام سعی خود را به کار برده اند تا محصولی کاملا ارگانیک روانه بازار کنند تا از خواص آن چیزی کم نشود.

  • طرز تهیه دمنوش نعنا

    نعنا یا نعناع یا پودنه از خانواده نعناعیان و جزء سبزی های خوراکی محسوب می شود . گیاه نعنا همان خواص پونه را در خود دارد ولی کرکهای برگش کمتر است و اسانس آن نسبت به پونه ملایم تر است . نعنا نوعی گیاه علفی است که ساقه های آن دو نوع است یکی خزنده و دیگری زیرزمینی . این گیاه دارای ریشه هوایی و ساقه های مستقیم و چهارگوش است که برگهای آن حدود 3 تا 5 سانتی متر طول دارد . نعنا تقریبا در تمام نقاط جهان کاشته می شود و در کشور ما در استان های شمالی و اطاراف تهران به صورت وحشی و پرورشی رشد می کند و دارای طبیعتی گرم و خشک است . نعنای قرمز نوع دیگری از نعنا است که بیشتر در لبه رودخانه ها و در جریان آب هایی با عمق کم رشد می کند و این نام به دلیل قرمز بودن برگهایش انتخاب شده است .

  • طرز تهیه دمنوش به لیمو

    به لیمو اسم نوعی گیاه دارویی معطر است که بویی همانند بوی لیمو دارد که درختچه آن حدود 1.5 تا 2 متر ارتفاع دارد . به لیمو دارای برگهای ساده به طول 7 تا 10 سانتی متر است با قاعده گره ای که معمولا به صورت دسته های سه تایی در هر گره است . اسم این گیاه به خاطر بوی خاص برگ آن به لیمو نامیده می شود و درختچه آن به سرمای چند درجه زیر صفر حساس است . گیاه به لیمو دارای مواد اسیدسیتریک ، منیزیم ، ویتامین C می باشد که با عفونت مقابله می کند . این گیاه همچنین به عنوان ادویه نیز مورد مصرف قرار می گیرد . اسانس گیاه به لیمو دارای خواص ضد باکتری و حشره کش است و در صنعت عطرسازی نیز مورداستفاده قرار می گیرد. گیاه به لیمو از طبیعتی گرم و خشک برخوردار می باشد .

  • فواید و مضرات زنجبیل برای سلامتی

    زنجبیل یکی از داروهای گیاهی بی نظیر بوده که اضافه کردن مقدار ناچیزی از این گیاه به هر غذا و یا شیرینی می تواند طعم آن را از این رو به آن رو کند و علاوه بر آن خواص فوق العاده ای داشته از این رو در طب سنتی به این کیاه بسیار بها داده می شود که در ادامه به آن می پردازیم لطفا با ما همراه باشید، اما ناگفته نماند که مصرف بیش از اندازه آن می تواند بسیار خطرناک بوده بخصوص برای افرادی که بیماری های خاصی دارند از جمله کسانبی که ازپرفشاری خون رنج می برند از این رو در مصرف آن باید اعتدال را رعایت کرد تا مشکلی به وجود نیاید که ما در این مقاله سعی کرده ایم خواص و مضرات این گیاه را برشماریم تا مشکلی بوجود نیایید.

  • طرز تهیه دمنوش زیره سیاه

    زیره نوعی دانه معطر و ضد نفخ است که دو نوع است یکی زیره سبز و دیگری زیره سیاه همچنین زیره سیاه به زیره ایرانی معروف است . دانه های زیره را به وسیله چوب می کوبند و این دانه ها به صورت خودرو در کشور هایی از قبیل ایران ، ترکیه , افغانستان ، تاجیکستان و..... می روید ولی در زمان گذشته این دانه ها را در کشور فلسطین کشت می کردند . با جویدن زیره می توانید بوی بد دهان ،بوی سیر و بوی پیاز را از بین ببرید . زیره موجب درمان سوء هاضمه می شود و در افرادی که مبتلا به سوء هاضمه هستند استفاده از زیره در غذاها توصیه می شود . زیره سیاه دارای طبیعتی بسیار گرم و خشک است و دارای دانه هایی به شکل بیضی و به رنگ قهوه ای تیره و شفاف است .

  • طرز تهیه دمنوش زنجبیل

    زنجبیل یا شنگویر نوعی گیاه خوراکی و دارویی است . معمولا از زنجبیل با نام ریشه آن گیاه استفاده می کنند ولی اصلی ترین بخش مورد استفاده زنجبیل ساقه متورم شده زیرزمینی این گیاه است که ریزوم نامیده می شود . گیاه زنجبیل دارای ترکیبات ضد سرطانی است و با سلولهای سرطانی تخمدان مبارزه می کند . از مهم ترین ترکیبات زنجبیل می توان به مواد بودار سوزاننده اشاره کرد که اصلی ترین اثر بخشی آن مربوط به همین مواد است . از ترکیبات دیگر این گیاه می توان به انواع قندها - چربی ها و اولئورزین ها اشاره کرد . یک قاشق غذا خوری زنجبیل دارای 5 کالری - یک گرم کربوهیدرات و مقدار بسیار جزئی چربی و فیبر می باشد .

عضویت در سایت
ورود به حساب کاربری