آشپزی و شیرینی

  • پخت سوپ هویج با طعم میگو

    میزان کالری این سوپ در یک وعده غذایی 625 گرم سدیم 101 میلی گرم کلسترول در یک وعده غذایی 5 گرم فیبر در یک وعده غذایی 18 گرم کربوهید رات در یک وعده غذایی 5 گرم چربی اشباع در یک وعده غذایی 12 گرم پروتیین در یک وعده غذایی 8 گرم چربی در یک وعده غذایی 185 گرم میزان مقدار کالری در یک وعده غذایی این سوپ یک میان وعده و یا پیش غذایی خوش طعم را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید

  • طرزتهیه ی راحت قورمه سبزی

    بعد از گذاشتن مواد قرمه سبزی روی قابلمه حالا لوبیاهایی که به مدت دوساعت گذاشته اید خیس بخورد و نفخ ان ها گرفته شد لوبیاهاراذهم داخل اب قورمه سبزی بریزید و آبلیمورا هم درون مواد بریزید و دو عدد لیمو عمانی را هم اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا با شعله خیلی کم بجوشد و تا دوساعت مدام از خورشت سر بزنید تا آب خورشت شما کم نشود و در مرحله ی آخر خورشت طعم انرا بچشید اگر کم نمک بود یا ترشی ان کم بود آبلیمو را برای عطر بهتر مقداری بریزید

  • آموزش طرز تهیه پنکیک موز و شکلات و مربای توت فرنگی خوشمزه و مواد لازم

    پنکیک در واقع نوعی نان شیرین و خوشمزه با طعم عالی است که از شیر و تخم مرغ و ارد تهیه میشود . در اکثر کشورها پنکیک نوعی صبحانه کامل و خوشمزه است و در بعضی از کشور ها به عنوان دسر یا میان وعده تهیه می شود .پنکیک را می توان با کره و عسل و پودر قند نوش جان کرد به هر روشی ک تهیه یا خورده شود یک دستور ساده پخت دارد که ما در اینجا تلاش میکنیم که به شما آموزش کامل و قدم به قدم بدهیم . امیدواریم میل کنید و لذت ببرید .

  • آموزش طرز تهیه و پخت فرنی با نشاسته ذرت بسیار خوشمزه و مقوی و مواد لازم

    فرنی غذایی برای مردم جنوب آسیا ست که میتوانید آن را با زعفران و یا کاکایو هم در آن استفاده کنید.. نشاسته ماده بدون رنگ و بویی است . که در انواع مواد غذایی یافت میشود. فرنی را میتوان از نشاسته گندم هم تهیه کرد .... فرنی ارزش غذایی بالایی برای کودکان دارد ....مصرف غذایی هایی که دارای نشاسته زیادی هستند باعث بیماری و سرطان میشود .. نشاسته سرشار از انرژی است .............

  • طرز تهیه مربای انگور

    برای درست کردن این مربای خوشمزه و خوشرنگ ابتدا باید مقداری انگور خوشمزه و رسیده را تهیه کنید.سپس با هرروشی که دوست دارید اب انگور را بگیرید و در ظرفی دیگر ان را بریزید.سپس بعد از اینکار به اب انگور مقداری شکر تازهه را می افزاییم.سپس ان هارا باهم مخلوط کرده و می گذاریم در جایی بماند.سپس بعد از اینکار سپس ان را حرارت دهید تا جوشیده شود.سپس بعد از اینکار ها ان هارا خوب هم بزنید.تا باهم یکدست شوندبعد....

  • طرز تهیه مربای بادنجان

    برای درست کردن این مربای خوشمزه ابتدا باید مقداری بادنجان خام را تهیه کنید.سپس ان را ضدعفونی کرده و بشویید.(بادنجان باید کوچک باشد)سپس بعد از اینکار سر انرا کرده و ان رادر اب اهک و اب جوش بگذارید بماند.بعد از اینکار که ان هارا به مدت دوروزدر اب جوش و اب اهک گذاشتید پوست ان را به ارامی بگیرید تا گوشتش جدا نشود.(موقعی که بادنجان نرم بود)بعد از اینکه پوست انرا گرفتید مقداری جوهر لیمو اماده کرده و سپس......

عضویت در سایت
ورود به حساب کاربری