آشپزی و شیرینی

  • طرز تهیه تاس کباب

    در اخر که همه ی مواد ته ظرف را گرفت مقداری روغن روی مواد تاس کباب تان بریزید ولی سیب زمینی هارا در ته ظرف نچینید و بعد مقدار نصف لیوان آب روی مواد تان بریزید و در ظرف را گذاشته و شعله را کم کنید تا خودشان به ارامی بجوشند و پخته شوند و بعد سیب زمینی های برش داده را هم اضافه کرده و رب را هم با مواد مخلوط کنید و نیم ساعت صبر کنید تا سیب زمینی های داخل تاس کباب به خوبی پخته شود و بعد از این که آب داخل ظرف خشک شد دیگر تاس کباب شما حاضر شده است

  • اموزش طرز تهیه و درست کردن مربای گیلاس خوشمزه در خانه و مواد لازم

    گیلاس میوه ای خوشمزه و شیرین است که خواص بسیار زیادی را دارد در پیشگیری از پیری زودرس موثر است و میوه ای بسیار موثر در از بین بردن سرطان میباشد و دارای ویتامین های بسیار زیادی از جمله A میباشد گیلاس به یک خواب راحت کمک زیادی میکند بنابراین اگر مشکل خواب داریدگیلاس را روزانه مصرف کنید تا این مشکل حل شود همچنین گیلاس برا بینایی نیز بسیار مفید است چون در گیلاس ویتامین A وجود دارد بنابراین این ویتامین برای سلامت پوست بسیار مفید است

  • آموزش طرز تهیه و درست کردن پلو مخلوط سیرجانی خوشمزه در خانه و مواد لازم

    مقداری از برنج آبکشی شده را با مخلوط مواد مرغ تان باهم به خوبی مخلوط کنید و بقیه برنج هارا راهم روی مواد بریزید و دم کن را هم بگذارید تا برنج شما به مدت چهل دم بکشد و پخته شود و مقداری ر‌وغن را در تابه ریخته و زرشک هارا هم درون ان بریزید و بگذارید زرشک ها پخته شود و مقدار کمی شکر هم به ان اضافه کنید و مقداری از برنج پخته شده را با زرشک ها مخلوط کنید و این مواد را می توانید در کل قابمه هم بزنید و در همه جای برنج پخش کنید

  • آموزش طرز تهیه و درست کردن دمی گوجه فرنگی در خانه و مواد لازم برای پخت

    گوشت های چرخ کرده راهم باید با پیاز تفت بدهید تا سرخ شود و درون قابلمه برنج و گوجه ریخته و روی گاز بریزید تا خوب بجوشد و بعد سیب زمینی هارا پوست کنده و خلالی کنید و نخود های فرنگی و زیره همه را درون قابلمه برنج ریخته این سبزیجات وقتی برنج دارد دم می کشد خوب می پزند و بعد از اضافه کردن همه ی مواد به برنج دمکن را گذاشته نیم ساعت بعد دمی گوجه فرنگی حاضر شده در کنار خانواده و دوستان ان را بخورید و بسیار انرژی بگیرید

  • طرز تهیه کیک ساده خوشمزه در خانه

    و سفید های تخم مرغ را که حاضر کرده بودید و پف کرده بود را هم درون مواد کیک بریزید ولی یادتان باشد برای این که کیک پف کند خیلی مواد را با سفیده تخم مرغ هم نزنید و قالب کیک را آماده کنید و ته قالب را با مقدار کمی روغن چرب کنید تا کیک به ته قالب نچسبد و به خوبی از ظرف جدا شود و فر را هم از قبل گرم کرده و مواد را داخل قالب ریخته و در طبقه ی وسطی فر بگذارید و دمای فر 250 درجه فارنهایت باشد و مدت زمان لازم برای پخت کیک یک ساعت می باشد

  • طرز تهیه کیک کشمشی

    زرده های تخم مرغ را با کره و شکر هم زده شده مخلوط کنید و به ان بیکینگ پودر و خلال های پرتقال و کشمش و پودر مغز گردو راهم اضافه کنید و قسمتی از سفیده تخم مرغ را با آبلیمو انقدر هم بزنید تا کف شود و با مواد کیک تان مخلوط کنید و ارد الک شده راهم کم کم روی مواد کیک تان بریزید و این آرد اضافه شده باید سه بار الک می شد و مواد را به صورت دورانی به خوبی هم بزنید تا همه مواد باهم ترکیب شوند و کشمش ها و پودر گردو همه جای کیک پخش شود

عضویت در سایت
ورود به حساب کاربری