آشپزی و شیرینی

  • طرز تهیه خوراک مرغ با سیر

    خوراک مرغ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه با طعمی متفاوت و لذیذ است .که شما می توانید با کمی حوصله این خوراک را آماده و بعد در کنار سالاد و یا با پلو در کنار اعضای خانواده و دوستانتان غذا را سرو کنید.سیر و لیمو به همراه ادویه مخصوص طعم خاصی به این خوراک میدهد که باعث لذتب خش شدن آن می شود.

  • دونات با سس شکلاتی

    گاهی دونات ها در هنگام سرخ شدن خوب پف نمی کند که این عمل باعث دلسری ما از ادامه کار می شود که بی شک هر اتفاقی علتی دارد . یکی از این علت ها بدلیل دمای پایین روغن برای سرخ کردن خمیر هاست ، حتما باید دمای روغن 180 درجه سانتیگراد باشد و یا در هنگام استراحت خمیر دمای اتاق سرد بوده که این در عمل نکردن مخمر بی تاثیر نیست ویا در هنگام اضافه کردن شیر دمای ان بسیار سرد و یا داغ است که این کار هم باعث کشته شدن مخمر می شود که به پف نکردن خمیر کمک می کند.

  • آموزش پخت آبگوشت گوجه یزدی

    آموزش آبگوشت گوجه یزد خوشمزه و راحت. ویژگی این اب گوشت در مقایسه با انواع دیگر آبگوشت این است که در این آبگوشت خوشمزه از بادمجان قلمی استفاده شده است . بر خلاف تصور عده ای کع زیاد با بادمجان میانه ی خوبی ندارند و از خاصیت های بی شمار بادمجان اطلاعی ندارند ، بادمجان کاهش دهنده وزن و همچنین لاغر کننده است و باعث می شود تا چربی های شکمی کاملا از بین بروند . البته به شرطی که سرخ نشود ! بادمجان از آن دسته سبزیجات می باشد که برای بیمارانی که قند دارند بسیار مفید است . هم چنین در درمان نقرس نقش بسزایی دارد . یکی دیگر از خواص بادمجان که طبع گرم و خشک دارد درمان یبوست است و در درمان بسیاری دیگر از بیماری ها موثر است.

  • بهترین سرکه: طرز تهیه سرکه عسل

    طرز تهیه سرکه عسل: از آنجا که عسل دارای فواید فراوانی است سرکه تهیه شده از عسل بهترین و مرغوبترین نوع سرکه می باشد.. برای درست کردن این نوع سرکه ابتدا می بایست عسل را رقیق کنیم.به ازای هر کیلو عسل 4 تا5 لیتر آب به آن اضافه می کنیم و درب ظرف را میبندیم. فاصله ایجاد شده تا درب ظرف فضای لازم برای کازکربنیک تولید شده را فراهم می اورد..ظرف را در جای تاریک و در دمای25 تا 32 درجه به مدت 21 روز نگهداری می کنیم و هر روز آن را تکان میدهیم. در طول این مدت هر 5روز درب ظرف را باز کرده تا گاز اضافی خارج شود.بعد از این مدت برای7روز ظرف را در محلی ساکن نگهداری میکنیم سپس آنرا صاف کرده درون ظرفی دهان گشاد می ریزیم دو استکان سرکه به آن می افزاییم و بمدت 30روز درب ظرف را نیم باز گذاشته تا باکتری شروع به فعالیت کند و الکل به سرکه تبدیل شود.

  • طرز تهیه شکلات اناری مخصوص شب یلدا

    شب یلدا یکی از مهم ترین شب های پاییزی در ایران می باشد که در عین حال طولانی ترین شب سال بوده و از زمان های بسیار دوری در سراسر ایران این شب را جشن می گرفته اند و اکنون نیز در این شب جش و پایکوبی برگزار می شود و خوارکی های مخصوص و خوشمزه ای در این شب سرو می شود، که بهترین ان ها درست شده از انار می باشد زیرا میوه انار مختص به شب یلدا بوده از این رو ما در این مطلب سعی کرده ایم یکی از شکلات های خوشمزه انار را که به راحتی و با مواد در دسترس تهیه می شود را آموزش دهیم، تا با درست کردن آن در شب یلدا بتوانید بهترین پذیرایی را از مهمان های عزیز خود کرده و یک شب به یاد ماندنی را در کنار عزیزانتان داشته باشید.

  • روش تهیه سالاد سزار اصل و خوشمزه

    همیشه و از قدیم، سالادها به عنوان یکی از پیش غذاهای مهم و زینت بخش سفره های غذا، کاربرد داشته اند و در این بین انواع و اقسام آنها مورد توجه خانم های خانه دار و آشپزهای رستوران های مختلف قرار می گرفته و استفاده میشده است. سالاد سزار نیز در این بین بسیار مورد توجه بوده و هست و بانوان بسیاری برای نمایش هنر سفره آرایی خود، به دنبال روش های مختلفی برای تهیه سالاد سزار اصل و خوشمزه بوده اند. سالاد سزار، سالادی محبوب و پرطرفدار است که ابداع کننده آن یک سرآشپز مهاجر به کالیفرنیا به نام سزار کاردینی بوده است و بیش از 100 سال قدمت دارد و طرز تهیه آن بسیار ساده است که در زمانی کوتاه( در حد 20 دقیقه) قابل انجام است.

عضویت در سایت
ورود به حساب کاربری