آموزش تهیه گراتن مرغ
گراتن نوعی غذای فرانسوی است که می توان آن را از مرغ و گوشت و انواع سبزیجات تهیه کرد و به طور کلی هر ترکیبی از این مواد که رویه ی آن را با پنیر بپوشانند گراتن می نامند . گراتن غذای کاملی است و در کم ترین زمان تهیه می شود . هم چنین تکه های پنیر در این غذا آن را خوش طعم و هیجان انگیز می کند .این غذا بسیار سریع آماده می شود و مناسب برای انواع میهمانی هاو جشن هاست . با ما همراه باشید با آموزش گراتن خوشمزه و خوش طعم مرغ...
آموزش تهیه گراتن مرغ

مواد لازم جهت تهیه ی گراتن مرغ
مرغ ۵۰۰ گرم
روغن زیتون به مقدار لازم
پیاز نگینی شده یک عدد
سیر کوبیده شده ۲ عدد
فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد
جعفری خرد شده ۲۰ گرم
پنیر پیتزای رنده شده ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی مکعبی شده ۵ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه گراتن مرغ
در تابه ای روغن زیتون میریزیم و آن را حرارت میدهیم پیاز را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا شفاف بشود
سیر را به آن اضافه میکنیم و تفت می دهیم در یک تابه ی دیگر روغن زیتون را همراه با رب گوجه فرنگی تفت می دهیم تا خوش رنگ شود سپس آن را به پیاز اضافه میکنید گوجه فرنگی را به تابع افزوده و تفت می دهیم تا آب آن کاملا کشیده شود سپس مرغ ها را به همراه فلفل دلمه ای به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم مقداری نمک
و فلفل سیاه به آن می افزاییم تا مزه خوبی بگیرد
مواد را در ظرفی پیرکس و مخصوص فر می ریزیم
و پنیر پیتزا را روی آن می پاشیم
فر را به مدت 15 دقیقه گرم می کنیم و سپس ظرف گراتن را به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گراتن بپزد و پنیر آن طلایی شود پس از این مدت گراتن مرغ را از فر خارج کنید و سرو کنید
آموزش تهیه ی گراتن مرغ

مواد لازم و طرز تهیه ی گراتن مرغ خوشمزه. گراتن مرغ را به راحتی تهیه کنید و در کنار خانواده لذت ببرید.
ارسال نظرات