آموزش تهیه املت گوجه فرنگی
املت گوجه فرنگی ازجمله غذاهای می باشد که تقریبامیشه گفت درتمام خانواده های ایرانی کاربرد دارد...برای تهیه املت گوجه فرنگی ابتدا باید تخم مرغ ها رادرظرفی بشکنیم وخوب بهم بزنیم .سپس درظرفی پیاز راریزمی کنیم ودرروغن خوب می پزیم تا رنگ آن طلائی شودوبعداز آن گوجه فرنگی ها راپوست میکنیم وسپس ریزکرده وداخل ظرف پیاز می ریزیم ومی گذاریم خوب بپزد به طوری که آب گوجه فرنگی کشیده شود...
املت گوجه فرنگی

آموزش تهیه املت گوجه فرنگی
موادلازم برای 2تا4نفر:
1-تخم مرغ6عدد
2-روغن 5قاشق سوپ خوری
3-جعفری خردشده نیم فنجان
4-گوجه فرنگی 7عدد
5-نمک وفلفل به مقدارکافی
6-پیاز1عدد
طرزتهیه:
تخم مرغها رادرظرفی می شکنیم وخوب بهم می زنیم بعد درتابعه ای پیاز راخردکرده ودرروغن سرخ می کنیم تاطلائی شود.گوجه فرنگی ها راریزخردمی کنیم پوست آنها رابکنیم بهتراست وبه پیاز اضافه می کنیم ومی گذاریم تا آب گوجه فرنگی کشیده شودبعدتخم مرغ وجعفری خردشده رابه آن اضافه می کنیم درظرف رامی گذاریم تاتخم مرغ ها پخته شود وکمی نمک هم به آن می زنیم بعد دردیس کوچک آن رامی کشیم.
املت

املت گوجه فرنگی ازجمله غذاهایی است که میشه گفت همه ی مردم ازآن استفاده می کنند.امیدواریم بافراگیری این آموزش بتوانید یک املت خوشمزه درست کنید ولذت ببرید...
ارسال نظرات