آموزش تهیه پیتزای خانگی بدون فر
پیتزا یکی از پرطرفدارترین غذاهاست که خیلی بین ما ایرونیا به خصوص جوونا جا باز کرده، امروز طرز تهیه پیتزا خانگی بدون نیاز به فر رو آموزش میدم تا هم از خوردن پیتزا لذت ببرید هم ی غذای سالم بدون نگرانی از مواد اولیه درست کرده باشید. هم چنین این پیتزا نیازی به فر نداره و کسایی هم که فر ندان میتونن با خیال راحت این پیتزا رو درست کنن. با ما در ادامه این آموزش یعنی تهیه پیتزای خانگی بدون فر در ادامه مطلب همراه باشید.
آموزش تهیه پیتزای خانگی بدون فر

مواد اولیه:
آرد 3 پیمانه
ماست 1 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک یک سوم قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده 350 گرم
رب 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد متوسط
سیر له شده 2 حبه
فلفل دلمه ای به میزان لازم
کاری، نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
قارچ 100 گرم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز خرد شده را در روغن تفت می دهیم سپس سیر له شده و گوشت چرخ کرده را به آن می افزاییم و هم میزنیم، سپس رب و نمک و ادویه های دلخواهتان را به آن اضافه می کنیم و نصف لیوان آب به آن اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت 15 دقیقه خوب بپزد(به اندازه ای که آب آن تقریبا گرفته شود).
سپس در یک تابه دیگری قارچ و فلفل دلمه ای را مخلوط و در روغن تفت می دهیم. بعد از اینکه سرخ شدند آن ها را کنار می گذاریم.
حال آرد و نمک و بکینگ پودر را که الک کرده ایم با هم مخلوط می کنیم و هم چنین تخم مرغ و ماست و روغنرا مخلوط می کنیم و مخلوط آرد را به آن می افزاییم و آنقدر هم میزنیم تا خمیر یکدستی به وجود آید.
حال کف تابه را چرب کنید و خمیر را با انگشتانی کهچرب کرده اید در کف تابه پهن کنید. حال در تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم خمیر به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
سپس در ظرف را باز می کنیم و مواد لازم یعنی قارچ و گوشت و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا را روی خمیر میریزیم و دوباره در ظرف را می گذاریم تا زمانی که پنیر پیتزا آب شد. بعد از 10 دقیقه در ظرف را بر می داریم و اجازه می دهیم 10 دقیقه دیگر هم با حرارت بپزد.
موفق باشید
طرز تهیه پیتزای خانگی بدون فر

نکته: لطفا برای مغز پخت شدن هر چه بهتر پیتزا، خمیر را زیاد کلفت نگیرید و هم چنین حتما موادی را که در پیتزا استفاده می کنید از قبل تفت دهید.
ارسال نظرات