چگونه بین انرژیهای مردانگی و زنانگی تعادل برقرار کنیم ؟
همه ی انسانها در درون خود دو نیرو و انرژی دارند که یکی انرژیهای قدرتمند و دیگری انرژیهای حساس می باشد در دوران تمدن های باستانی به نیروی قدرتمند یین یا مردانگی و به نیروی حساس یانگ یا زنانگی می گفتند این دو نیروی متضاد که در افکار و احساسات ظاهر می شود در زندگی هر انسانی وجود دارد برای اینکه احساس خوشبختی و موفقیت داشته باشیم در بدترین شرایط زندگی باید بین این دو نیرو تعادل برقرار کنیم در غیر اینصورت باید منتظر بیماری های جسمی و روحی و کندی رشد طبیعی شخصیتی خود باشیم وقتی از ویژگیهای انرژیهای متضاد درون اگاه شویم با دقت بیشتری به سبک زندگی و مراقبت از خود توجه می کنیم انجام اعمالی که باعث تقویت همزمان روح و جسم می شود می تواند به تعادل انرژیها کمک کند
تعادل انرژیهای متضاددرون

مشخصه این انرژی بصورت منطق ، وابسته به ذهن ، تحرک ، تجزیه و تحلیل مسائل و ارایه راه حل مشکل ، اعتماد به نفس ، سلطه گر و جاه طلب ، کنش های مقطعی ، وجود حس محافظت و نگهداری ، نظم و انضباط ، ثبات قدم و پشتکار ، گفتگو و تبادل نظر ، تفکر و موافقت با عناصر هوا ، آتش و گرما
انرژی یین ( حساس ) :
مشخصه این انرژی بصورت احساسات هیجانی ، نگران و منفعل ظاهر می شود . متمایل به وجودی متعالی ، علاقمند به آگاهی ، طالب شفقت و مهربانی و ملایمت ، تعدیل کنش ها ، متمایل به شنیدن و ارتباطات عاطفی و قلبی و موافقت با عناصر آب ، خاک و سردی .
روش های تعادل :
1 - باید بین ذهن و قلب تعادل برقرار کنیم . اگر بیش از حد به ذهن خود متکی باشیم وقتی می خواهیم بر زندگی مسلط شویم با تجزیه تحلیل های زیاد دچار اضطراب و نگرانی می شویم و اگر بیش از حد در قلب زندگی کنیم ممکن است دچار افسردگی شده باعث سخت شدن زندگی خود شویم .
2 – اجرای منظم ورزش یوگا می تواند ذهن و جسم و روح را پیوند دهد و جنبه های مختلف انرژیهای متضاد را هماهنگ نماید.
3 – انجام مراقبه باعث می شود ذهن آرام شود و خود واقعیتان را ببینید . وقتی از محدودیتهای ذهن خود خارج می شوید به قلبتان می رسید می فهمید که هم قدرت مردانگی و هم انرژی تعالی و اگاهی بخش زنانگی را در درون خود دارید .
تأثیرتعادل انرژیهابرموفقیت

بسیاری از انسانها به علت عدم آگاهی از انرژیهای درون در حالت بی اعتدالی زندگی می کنند و نمی دانند چگونه انرزیهای درون را متعادل نگه دارند انسان موجودی شگفت انگیز است چون دنیایی بزرگ و ناشناخته در درون خود دارد ولی از تلاش برای شناخت آن غفلت می کند .
ارسال نظرات